Taxatierapport opstellen door Goudtaxatiekantoor

Een taxatierapport van Goudtaxatiekantoor

Een taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor is een rechtsgeldig document wat juridisch bindend is. Wat heb je eraan? Wanneer is het nodig? Lees snel verder wat het Goudtaxatiekantoor voor u kan betekenen als het om een officieel taxatierapport gaat.

Taxatierapport op basis van vervangingswaarde

Een taxatierapport op basis van vervangingswaarde is een goede bescherming tegen inbraak. Waarschijnlijk zult u nu uw wenkbrauwen fronsen. Veel mensen denken pas na over preventie als het te laat is. Zo ook met het verzekeren van uw waardevolle gouden sieraden. Een taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor is een rechtsgeldig document voor de verzekeringsmaatschappij wat 3 jaar geldig is. Een taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor is een goede verzekering tegen inbraak. Uw gestolen spullen zullen immers vervangen moeten worden. Informeer eens vrijblijvend bij het Goudtaxatiekantoor bij u in de buurt naar de mogelijkheden voor een officieel taxatierapport.

Taxatierapport met veiling & verkoopwaarde

Het Goudtaxatiekantoor komt ook in beeld bij een te verdelen erfenis. Voor een zorgvuldig overzicht van de erfenis is een taxatierapport een uitstekend instrument omdat het transparantie biedt. Bovendien taxeert het Goudtaxatiekantoor objectief uw waardevolle gouden sieraden en dat is bij de verdeling van een erfenis een geruststellend idee. Dus is er bij u een nalatenschap te verdelen? Kom eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor een taxatierapport bij het Goudtaxatiekantoor door te spreken. Uiteraard kunt u na het overleg met de familie altijd uw gouden sieraden, zilveren sieraden, munten en bankbiljetten verkopen bij het Goudtaxatiekantoor. In de meeste gevallen is een taxatierapport ook een opstap naar uiteindelijke verkoop. Voor het zover is, wilt u natuurlijk eerst de veiling en verkoopwaarde van uw erfenis weten. Een transparante verdeling kunt u zien op het taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor.

Na het overlijden van uw familielid komt op een zeker moment de Belastingdienst om de hoek kijken. Van overheidswege wordt er namelijk erfbelasting geheven over de te verdelen erfenis. Eén en ander is wel afhankelijk van het vrijgekomen vermogen. Tot een bepaald bedrag is een erfenis vrijgesteld van erfbelasting, vroeger ook wel successierecht genoemd. Voor het wel of niet toepassen van erfbelasting door de Belastingdienst is een inzichtelijk taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor een uitstekend instrument. Informeer bij het Goudtaxatiekantoor bij u in de buurt voor de mogelijkheden.

Wat levert een taxatierapport op?

Een taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor levert u allereerst overzicht op. En zeker in het geval van een te verdelen erfenis is dat al winst. Verder is een taxatierapport van het Goudtaxatiekantoor rechtsgeldig bij een notaris of verzekeringsmaatschappij.

De tarieven voor een transparant en objectief taxatierapport van het Goudtaxatierapport zijn als volgt:

Starttarief:         75 euro

Uurtarief:           95 euro

Beide tarieven zijn inclusief BTW. Uiteraard is een uurtarief deelbaar. Mocht het zo zijn dat de taxateur minder dan een uur bezig is geweest met uw taxatierapport, dan wordt dit netjes met u verrekend.